Geweldige recepten met barbecuekip en hamburgers die beter zijn dan je in het restaurant kunt krijgen!

Geweldige recepten met barbecuekip en hamburgers die beter zijn dan je in het restaurant kunt krijgen!

Er zijn veel verschillende soorten Hamburgers en BBQ Pakketdeals om uit te kiezen, maar de beste zou naar mijn mening het combopakket zijn. Wat deze deal zo goed maakt, is dat je zowel de Hamburgers als de BBQ mag proeven. Bij het bestellen van deze pakketten kun je kiezen tussen de reguliere of de gegrilde variant. De meeste plaatsen hebben een speciaal BBQ-pakket met de biefstuk, de varkensschouder, de corned beef en de koolsalade. Je kunt ook het combopakket bestellen, een combinatie van vlees en sauzen, maar ik zou niet aanraden om dit op een woensdag te doen omdat je moet wachten op de zondagse lunch .

bbq pakket

Het combo bbq-pakket bevat meestal alle vier de soorten vlees behalve de kip, en gaat dan vergezeld van wat aardappelsalade en broodjes, en als je wilt kun je ook nog een dessert bestellen. Deze hamburgers en hotdogs worden allemaal op precies dezelfde manier bereid en gaan dan op de grill en maken zich klaar om gekookt te worden. Als ze klaar zijn met koken, worden ze geserveerd met hun heerlijke saus. Dan heb je de keuze om het direct van de grill te eten of je neemt ze mee naar huis en geniet van een lekker koud biertje.

Als je een feestje hebt en je wilt een geweldige barbecuekip serveren, dan kun je altijd de kinderen vragen om je te helpen met het bereiden van een paar hamburgers en BBQ-kipsalade. Ze helpen je graag met het uitzoeken van de stukjes en zullen zeker onder de indruk zijn van de geweldige presentatie van de afgewerkte maaltijd. Dan kan iedereen genieten van zijn maaltijd terwijl jij geniet van je eigen deviled eggs, samen met de heerlijke frisse zomerbries!

Meer weten? Klik dan hier: https://de-mobiele-bbq.nl/