Foodtrucks zijn geweldige voedselopties

Foodtrucks zijn geweldige voedselopties

Een foodtruck is gewoon een groot mobiel voertuig, meestal diesel of middelgroot, dat in staat is om voedsel te koken, te bereiden en te serveren, vaak in een bewegende aanhangwagen of tent. Sommige, zoals mobiele ijscowagens, slaan kant-en-klaar of diepvriesproducten op; anderen hebben een draagbare keuken en bereiden voedsel rechtstreeks vanaf het begin, of ze verwarmen gewoon al klaargemaakt voedsel in een nabijgelegen bakstenen en mortelrestaurant. Dit laatste type mobiele foodtruck, die in de eigen keuken eten klaarmaakt en bezorgt, wordt een horeca-horecabedrijf genoemd. Foodtruckmarketing zou daarom moeten gaan over het vermogen van de individuele leverancier van foodtrucks om zijn klantenbestand uit te breiden en nieuwe plaatsen te vinden om zijn eten te bezorgen. Het gaat er ook om andere fijnproevers te bereiken en hen ervan te overtuigen dat wat ze eten meer te bieden heeft dan de oude diepgevroren gefrituurde kip.

Het eerste dat u moet doen, is San Francisco bezoeken en enkele van de lokale foodtrucks bekijken die er bijna elke dag zijn meer info op deze site. Foodtrucks zoals Angel Investor's Deli en Sweet Tomatoes verkopen een verscheidenheid aan Aziatische en etnische voedingsmiddelen, evenals haute Franse gerechten. Kijk terwijl je daar bent of je een mobiele versie kunt vinden van het populaire La Perloga Restaurant in Market Street. Dit populaire Mexicaanse eetcafe is gespecialiseerd in traditionele gerechten en veel daarvan worden in hun restaurant gemaakt en ook aan huizen en kantoren in de omgeving van San Francisco bezorgd.

Natuurlijk is er ook de beroemde vrachtwagen van Emeril Lagasse, die alles verkoopt, van stokbrood tot foie gras. Het menu van Emeril is ook vrijwel onbeperkt, hoewel de Emeril-specialiteiten meestal dingen zijn die zijn gemaakt met lokale ingrediƫnten. Natuurlijk mag je de geweldige foodtruckstand in het Ferry-gebouw aan Market Street niet vergeten, waar geweldige gerechten worden geserveerd, zoals foie gras, truffels en foie gras. Als je doordeweeks op zoek bent naar een geweldige lunch- of dinerplek, zoek dan niet verder dan deze plek. Waar je ook naar verlangt, er is een foodtruck die het serveert in San Francisco.

Site bezoeken voor meer info: Toet Toet Food