bullet journal

Bullet Journaling-pennen

Het maken van het beste bullet-dagboek kan een geweldige manier zijn om u te helpen georganiseerd en op uw taak te blijven. Het kan ook een geweldige manier zijn om een geweldige herinnering te hebben en de belangrijke momenten in je leven vast te leggen. Maar er zijn veel verschillende bullet journals die beschikbaar zijn. Misschien wilt u een paar verschillende proberen totdat u er een vindt die precies bij u past. Hier zijn enkele tips om het beste bullet journal voor jou te vinden.

Een optie voor een bullet journal is om een van die prachtig ontworpen pocket journals te kopen die je bij elke kantoorwinkel kunt vinden. Deze zijn leuk omdat ze in verschillende maten en stijlen verkrijgbaar zijn. Het traditionele bullet-dagboek heeft kleine vakken voor notities en grotere vakken voor lijsten en andere dingen die u misschien bij de hand wilt houden. Het beste bullet-dagboek is vergelijkbaar met dit, maar het wordt geleverd met grotere verdelers voor het bijhouden van aantekeningen.

Dit is een geweldige optie als u meer ruimte nodig heeft om in te schrijven, of als u de pagina’s liever als een echt boek uitgespreid wilt hebben.

Een andere optie is om een digitaal tijdschrift te kopen dat uw dagelijkse activiteiten registreert. Je kunt deze vinden, en ze hebben meestal kleinere schrijfruimtes. In tegenstelling tot het traditionele tijdschrift gebruiken digitale tijdschriften geen traditionele mappen en pagina’s. In plaats daarvan kan elke pagina een bepaalde kleur hebben en kunnen de nummers per pagina worden gelabeld of zelfs in een tabel worden weergegeven om ze gemakkelijker te kunnen volgen.

Sommige mensen vinden het prettig om indexkaarten, strookjes of papieren te gebruiken om belangrijke informatie in hun bullet journals te bewaren. Indexkaarten kunnen worden gekocht bij winkels voor kantoorbenodigdheden of online worden gevonden, en er is een breed scala aan formaten voor. (Pagina’s zijn ook te vinden in een rasterpatroon.) Bullet-journals met indexpagina’s zijn geweldig omdat je altijd een specifieke pagina kunt vinden die je nodig hebt, en je gemakkelijk kunt schrijven in de relevante bulletpoints.

Voor sommige mensen zijn de beste bullet-journals die met de hand zijn geschreven, maar je kunt ze ook in digitale vorm vinden. Deze zijn geweldig als u geen enkele pagina kunt vinden die u nodig heeft, maar wel uw gedachten wilt bijhouden. Het is gemakkelijk genoeg om een notitie voor uzelf te schrijven of een lijst met uw gedachten in een tekstbestand te typen. Naast indexkaarten of digitale tijdschriften gebruiken sommige mensen graag blanco pagina’s om aantekeningen te maken of dingen op te sommen. Sommige mensen gebruiken graag lege indexkaarten op tafel om aantekeningen te maken, of kleine vellen papier ter grootte van een notitieboekje om aantekeningen voor zichzelf te maken.

Ten slotte zijn er verschillende soorten bullet journaling-pennen. Er zijn zwarte potloden, die meestal van plastic zijn, en er zijn puntjournaalpennen, een gelpen met een gat in het midden. Er zijn veel verschillende merken pennen die je kunt kopen, dus zorg ervoor dat je wat onderzoek doet om degene te vinden die het beste voor je werkt. Je kunt ook verschillende kleurpotloden krijgen zodat je in verschillende kleuren kunt schrijven.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op Mylovelynotebook.nl